من که قبل از بازی گفتم شما زیاد خوشحال بودین اخرش همینه
Printable View
من که قبل از بازی گفتم شما زیاد خوشحال بودین اخرش همینه
همش تقصيره علی دايی!!!! پرسپوليس سوراخه
:1. (5):
سی ا ست که وارد ورزش شد اینجوری میشه دیگه!نقل قول:
فدای سرشون بابا
ذوب که باختش ما تو صدر تک تنهااییم میریم جلو
داد میزد سی ا سته این بازی غصه خوردن نداره که
نقل قول:
جان هر کی دوست دارین حرف سی ا سی نزنید اسمشم نیارید چون دوباره جمله معروف رو می بینید
دسترسی به این سایت امکان پذیر نمی باشد
پس همین جا این بحث رو تموم کنید مبارکشون باشه یه امتیاز
نقل قول:
آره واقعا ... منم الان میخواستم بگم ... معین جان زحمتشو کشید ...! حداقل یا ننویسید یا اگه مینویسید یه جور دیگه بنویسید که خدایی نکرده دوباره فیل نشیم !!! خیلی ممنون از ابراز همدردیتون ... بحثو تموم کنید ... تموم شد دیگه !!! کارهای مهمتری هست که باید انجام بشه !!! ممنون !!!:yes:
از یکی از مدیران محترم نیز خواهشمندیم اون 2...3 پست بالایی رو کلمه سی ا سی رو ویرایش کنند و به این صورت بنویسند و یا در صورت لزوم پاک کنید...ممنون !!! :give_rose::great:
اگه قرار بود جایی رو بنندن سایت معروف :نقل قول:
ارسالی توسط ™ D J V A H I D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
رو میبستند نه اینجا! شما هم این مسئله Filtring رو خیلی جدی گرفتید. فقط با یه کلمه که چیزی نمیشه :wink:نقل قول:
به هر حال استقلال مینونست که بازی رو ببره اما خودش نخواست که ببره!
بچه ها اینجا رو بخونید :
رو هم خوب چیزیه ها ! نه ؟!کد:http://ghatreh.com/news/3018454.html
خودش میییییییخواست ببره !!! نذاشتن :1. (12):!!! بذار شفاف سازی کنم : اصلا علیزاده فقط واسه این وارد بازی شد که این حرکت پلید رو انجام بده !!! ( البته خودشم تقصیر نداره بیچاره!!!) مجبورش کردن ... :yes: خودش میگفت هلم دادن ... وقتی فیلمشو دوباره دیدم ... دیدم اصلا کسی پشت سرش نبوده که بخواد هلش بده !!! :1. (27):نقل قول:
این پرسچولیسیا هم خودشون خیلی خیلی خوب میدونن که جریان از چه قراره !!! بازم میان میگن استقلال شانس آورد نباخت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]... بسه دیگه !!! بحث فایده نداره !!! کاریه که شده ( ببخشید ... که باید میشد)!!!
باید به فکر بازی با فجر باشیم ...
لطفا دیگه بحث بازی دربی ممنوع برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فعلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب توی نود هم که حدود 46 درصد مردم گفتند که حق استقلال برد بود .
فکر نمی کنم دیگه جای بحث باقی مونده باشه .
---------
البته بعدا هم درصد برد استقلال بیشتر شد .